Mönü planlaması; çalışanlarınızın ihtiyacı olan günlük besin gereksinimini karşılayacak şekilde kalori değerleride dikkate alınarak ve müşteri ile imzalan sözleşmeye bağlı olarak yürütülür.asgari 4 çeşit olan standart mönülerimiz,çoktan seçmeli mönülerimiz ve müşterilerin talepleri doğrultusunda oluşturularak belirlenmektedir. Hazırlanan mönüler kalori protein karbonhidrat ve değerleri hesaplanarak siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.
Mönü uygulamaları;
- 3 kap fix mönü
- 3 kap+salatabar
- 4 kap fix mönü
- 4 kap+salatabar
- 4 kap+salatabar+yoğurt
- 5 kap+salatabar
- Çoktan seçmeli mönü (çift yemekler)
Önerilen haftalık mönü yerleştirmesi aşağıdaki gibidir;
- Haftada bir et yemeği
- Haftada bir sebze yemeği
- Haftada bir tavuk yemeği
- Haftada bir bakliyat yemeği
- Haftada bir köfte yemeği
|